Sajtó

Legjobb hulladék az, ami nem keletkezik

Legjobb hulladék az, ami nem keletkezik

Forrás: Hajdú Online
2016-03-07 08:09

Nagyszabású környezetvédelmi kiállítás várja a látogatókat játékos és interaktív megoldásokkal, különleges tárlatvezetéssel a Debreceni Ifjúsági Házban az ÖKO-Pack Kft. szervezésében.

HULLADÉK AKADÉMIA - ÚJ KIÁLLÍTÁS AZ ELTE-N

HULLADÉK AKADÉMIA - ÚJ KIÁLLÍTÁS AZ ELTE-N

Forrás: ifka.hu
2016-02-12 13:28

A hulladék az a téma, ami mindenkit érint és mindenkinek megvan róla a saját, határozott véleménye.

Megnyílt a Hulladék Akadémia - HOI

Megnyílt a Hulladék Akadémia - HOI

Forrás: www.hoi.hu
2016-02-12 13:26

2016. február 9-én kezdetét vette a Hulladék Akadémia, amely játékos és interaktív formában vállalkozik szemléletváltásra a környezettudatosság jegyében. A kiállítás megnyitóján a Herman Ottó Intézet is részt vett.

NAPOKON BELÜL MEGNYÍLIK A HULLADÉK AKADÉMIA

NAPOKON BELÜL MEGNYÍLIK A HULLADÉK AKADÉMIA

Forrás: szelektalok.hu
2016-02-12 13:24

Először Budapesten nyitja meg kapuit a Hulladék Akadémia, amely nem pusztán egy nagyszabású környezetvédelmi szemléletformáló kiállítás, hanem lényegében egy komplex környezeti nevelési platform.

Megnyílt a Hulladék Akadémia - Humusz

Megnyílt a Hulladék Akadémia - Humusz

Forrás: humusz.hu
2016-02-12 13:21

A látogatók a kiállításon megismerhetik a hulladékgazdálkodás történetét, megtudhatják hol van az országban úszó szemétsziget, valamint kipróbálhatnak egy szelektív hulladék-válogatósort. 

Megnyílt a Hulladék Akadémia

Megnyílt a Hulladék Akadémia

Forrás: inforadio.hu
2016-02-12 13:19

Hulladék Akadémia címmel környezetvédelmi kiállítás nyílt az Eötvös Lóránd Tudományegyetem (ELTE) Lágymányosi Campusán, amely interaktív formában mutatja be a hulladékgazdálkodást és a környezetszennyezést - tájékoztatta a projektet támogató Földművelésügyi Minisztérium (FM) kedden az MTI-t. 

Hulladék Akadémia

Gyakorlati megoldások egy új kiállításon, a Hulladék Akadémián

Forrás: hulladekboltermek.hu
2016-02-12 13:11

A Hulladék Akadémia arra vállalkozik, hogy megtanítson bennünket a hulladék csökkentésére és ezáltal javuljon hazánk ökológiai lábnyoma. A nagyszabású környezetvédelmi kiállítás és kampány tippeket ad és megoldásokat tár a látogató elé, játékos és interaktív formában.

Ökokakas a pazarlás ellen

Ökokakas a pazarlás ellen - Elindult a Hulladék Akadémia

Forrás: recity.hu
2016-02-12 13:07

A hulladék mindannyiunkat érintő - és legtöbbünket zavaró - probléma, mégis naponta hozunk vásárlóként olyan döntéseket, amelyekkel mennyiségét tovább növeljük. A Hulladék Akadémia arra vállalkozik, hogy elméleti tudást és gyakorlati ismereteket adva, megtanítson minket a hulladék csökkentésére.